Premierul Grindeanu a cerut demiterea directorului CNAIR

7 ianuarie 2017, 13:12

Nemulţumit că la 14 ore de la ridicarea codului roşu multe drumuri din ţară erau încă blocate, premierul Sorin Grindeanu a mers în această după-amiază la Ministerul Transporturilor, pentru explicaţii.

Şeful Guvernului i-a cerut ministrului Răzvan Cuc să trimită Corpul de control la Compania de drumuri şi să îl demită pe directorul Cătălin Homor.

Grindeanu este nemulţumit de situaţia stocurilor de materiale antiderapante şi de felul cum s-a acţionat pentru deszăpezire.

Sorin Grindeanu: „E inadmisibil ca, la 14 ore după ridicarea codului portocaliu, să avem situaţii de acest tip. Avem într-o analiză pe care i-am cerut-o d-lui ministru Cuc chestiuni ciudate, ceea ce înseamnă stocurile. Prea multe de un fel şi lipsa altora (…). L-am rugat pe d-nul ministru să trimită Corpul de control la CNAIR. L-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea d-lui director CNAIR”.

Ministrul Transporturilor a precizat că va trimite Corpul de control la CNAIR pentru a verifica cum a fost gestionată situaţia drumurilor blocate în perioada viscolului.

Ministrul Răzvan Cuc: „Voi trimite acolo Corpul de control pentru a vedea cum au analizat dânşii situaţia înainte de acest episod şi cum şi-au ajustat toate cantităţile de materiale”.

Şi prefectul de Giurgiu, Zorinel Niculcea, şi-a pierdut funcţia din cauza viscolului. Ministrul de Interne a cerut demiterea lui din cauză că acesta nu i-a răspuns la telefon mai multe ore în prima noapte de cod.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Weekend cu ninsori și vânt în cea mai mare parte a țării