Premierul Florin Cîțu a lansat campania de informare pentru vaccinare: 11 spoturi video emoționante pentru a convinge cetățenii să se imunizeze

27 mai 2021, 07:49

Premierul a anunțat astăzi lansarea unei campanii de comunicare cu o nouă abordare, mai personală.  Este vorba despre mai multe spoturi media, iar protagonistul unuia dintre ele este chiar Florin Cîţu.

Ce conține vaccinul pentru voi? Aceasta este întrebarea de la care pornește întreaga campanie. Mesajele promovate în spoturile media fac referire la lucrurile de care ne este dor și de care putem avea din nou parte, prin vaccinare.

Cele 11 clipuri de informare au fost gândite astfel încât mesajul campaniei să ajungă la cât mai persoane. Guvernul speră ca aceste clipuri, care au o abordare personală și directă, să îi aducă în centrele de vaccinare pe românii nehotărâții. Ele vor fi difuzate la TV, radio și online timp de 6 luni.

Premierul a prezentat și un clip personalizat în care le vorbește românilor despre beneficiile vaccinării. Nu va fi difuzat la televizor, ci doar pe pagina personală de Facebook.

În zonele rurale funcţionează însă mai bine abordarea directă a oamenilor. Într-o localitate din Hunedoara, de exemplu, primarul încearcă să îi convingă pe cei nehotărâţi sau care au temeri, cu vorba bună.

Guvernul şi-a propus ca țintă 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie. În ultimele săptămâni însă, după relaxarea restricțiilor, numărul românilor care vin la imunizare s-a înjumătățit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite