Premierul, la Ora de știri: Am solicitat elicoptere să îi ia pe oameni din prăpastie. S-a răspuns că n-avem. Măsuri în ședința de guvern

30 iunie 2017, 00:31

„E de vină și infrastructura rutieră depășită, îngustă, fără parapeți (…) Accidentele se întâmplă, asta e definiția accidentului. Important e ce poate țara apoi să facă pentru a înlătura cât mai rapid (…) Am solicitat eu, am solicitat-o eu – vreau elicoptere acolo, să îi ia pe oamenii aceia din prăpastie, să îi ia cu camion cu tot dacă se poate. (S-a răspuns n.r.) Că n-avem elicoptere care să facă acest lucru noaptea”.

Întrebat cine a spus acest lucru, premierul a răspuns: „Domnul Arafat”.

„Nu este posibilă acțiunea în locul acela, la momentul acesta, cu ceea ce avem noi la dispoziție, România. L-am întrebat dacă în lume există ceva care să poată să intervină noaptea, într-o râpă de genul acela. Răspunsul a fost ‘Da, sunt țări care au experiență și pot să facă chestia asta’. Întrebarea mea a fost ‘Bun, și noi de ce nu avem?’. ‘Păi fiindcă n-avem’. Și eu vă asigur că mâine, în ședința de guvern, voi pune problema să facem ceva să avem și noi”, a declarat Mihai Tudose.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite