Premierul și ministrul Justiției au avut o discuție despre DNA, joi dimineață

15 februarie 2018, 09:00

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, joi, că a existat o discuţie între premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, urmând ca acesta din urmă să facă o informare de presă în cursul după amiezii.

Ministrul Tudorel Toader Toader se afla în Japonia când premierul Viorica Dăncilă a anunțat că îi va cere acestuia să aibă „o declaraţie în ceea ce priveşte decizia” legată de DNA.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că îi va cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să se întoarcă mai repede în ţară, pentru a se lămuri informaţiile recent apărute în spaţiul public legate de DNA.

Întrebat dacă pentru situația de la DNA ar trebui să fie o decizie politică, asumată de întreg partidul, premierul a spus că o decizie trebuie luată din punct de vedere juridic și tocmai de aceea nu crede că vreun partid politic poate să se pronunțe.

Chemăm ministrul Justiției care este cel mai în măsură să vadă care este situația, a adăugat Viorica Dăncilă.

Aştept să se întoarcă ministrul Justiţiei în ţară şi, din punctul meu de vedere, trebuie făcut tot ce este posibil să lămurim informaţiile care au apărut în ultima vreme în spaţiul public, a spus Viorica Dăncilă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite