Premiera oficială a piesei Piatra din casă. Spectacolul în care joacă actori și prezentatori ai Televiziunii Române, în direct la TVR 2

În 10 august aniversăm 60 de ani de Teatru Naţional de Televiziune printr-un eveniment cu adevărat special: premiera de gală a celei mai recente montări - producţie proprie - „Piatra din casă”, o comedie după Vasile Alecsandri și B.P. Haşdeu, adaptată și regizată de Constantin Dicu.

10 August 2017, 09:20 (actualizat 10 August 2017, 10:14) |
Piatra din casă
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

V-aţi obişnuit să-i vedeți pe micul ecran, prezentând buletine de știri sau emisiuni, realizând producții de televiziune care au făcut cariera. Câțiva actori și prezentatori din TVR au simțit că este momentul unei schimbări şi au urcat pe scenă. Şi nu pe una oarecare, ci chiar pe scena din curtea TVR, pentru a juca în cea mai recentă producție „Piatra din casă”, în regia lui  Constantin Dicu, scenografia Raluca Chelaru, muzica Alexandru Flechtenmacher. Instrumentişti: Adina Cocargeanu, Geanina şi Marius Meragiu.

Spectacolul îi are în distribuție pe Sever Bârzan, Corina Danilă, András Demeter, Tudor Furdui, Bogdan Ghiţulescu, Mihai Melinescu, Cătălin Mireuţă, Carmen Movileanu, Claudia Nicolau, Mihai Răzuş, Gabriela Valentir.

În 10 august aniversăm 60 de ani de Teatru Naţional de Televiziune. În intervalul orar 20.00 - 23.00, pentru telespectatorii TVR 2 va fi sărbătoarea Teatrului TV.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 18°C
IASI 22°C 18°C
CLUJ 16°C 14°C
CONSTANTA 20°C 17°C
CRAIOVA 21°C 17°C
BRASOV 18°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI