Prelata unei terase din Sinaia a cedat sub greutatea zăpezii. Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital

3 ianuarie 2022, 07:50

Incidentul s-a produs puțin înainte de ora 14.00. Cei cinci turiști se aflau la mese, când copertina terasei a cedat.

În jurul orei 13.50, Poliția stațiunii Sinaia a fost sesizată prin apel la 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o societate comercială ar fi picat zăpadă de pe clădire și ar fi rănit mai multe persoane. A fost constituită o echipă operativă care, ajunsă la fața locului, a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, a declarat Florescu Mihaela, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje ISU și ale Ambulanței. Turiștii au fost evaluați, iar trei dintre ei au fost transportați la spitalul din Ploiești pentru investigații suplimentare.

Sunt traumatisme cranio-cerebrale minore, julituri, nu sunt probleme deosebite. Victimele sunt trei bărbați de 39-35 de ani și copilul de 4 ani, a precizat medicul Bogdan Nica, manager Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să afle cine e vinovat de acest incident periculos.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite