Pregătiri pentru seara Premiilor Oscar. A fost întins covorul roșu, iar presa face ultimele predicții privind câștigătorii

7 februarie 2020, 07:52

A început numărătoarea inversă pentru duminică, 9 februarie, când are loc Gala Premiilor Oscar, cel mai important eveniment cinematografic al anului. Cel mai așteptat moment din timpul pregătirilor a fost întinderea covorului roșu, un adevărat eveniment, la care, ca de fiecare dată, a fost și presa de față.

Ca și anul trecut, gala de decernare a premiilor Oscar nu va avea o gazdă. Se vor perinda pe scenă, pentru a anunța premiile, diverse celebrități, între care Keanu Reeves, Regina King, Salma Hayek, Spike Lee și Sigourney Weaver.

Suspansul e maxim. „Joker” e marele favorit, dacă ne luăm după numărul de nominalizări – nu mai puțin de 11. Dar concurența e strânsă.

La fel de strânsă e și la categoria cel mai bun actor – unde, pe lista scurtă întocmita de presa americană se află Joaquin Phoenix, care a făcut un rol magistral în „Joker”, și Antonio Banderas, pentru prestația din „Durere și Glorie”, pelicula semnată de Pedro Almodovar și considerată de unii critici de film o adevărată capodoperă.

Oscarul pentru cea mai bună actriță, potrivit ultimelor pronosticuri făcute tot în presa americană, i-ar putea reveni lui Charlize Theron pentru rolul Megyn Kelly, o ziaristă americană de la Fox News.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite