Pregătiri pentru sărbători în lumea întreagă. Pinguinii de la grădina zoologică din Londra, ajutaţi să trimită scrisori lui Moş Crăciun

3 decembrie 2021, 19:25

E o tradiţie de 99 de ani, în statele Unite, ca preşedintele să aprindă lumile în bradul naţional de Crăciun. De data aceasta, în faţa Casei albe, Joe Biden li s-a adresat în mod special celor care au avut de suferit din cauza pandemiei.

În casele oamenilor, pomii de Crăciun ajung abia în următoarele zile şi sunt din ce în ce mai… ecologici. Fermierii germani propun anul acesta brazi naturali de închiriat, crescuţi în găleţi speciale îngropate în pământ. Clientul alege, iar după returnare, odată cu încheierea sărbătorilor, vânzatorul replantează copacul.

În fiecare an, numai în Germania se vând între 22 şi 25 de milioane de copaci tăiaţi, o risipă uriaşă – aşa că alternativa închirierii atrage din ce în ce mai mulţi oameni.

Cu brad sau fără, toţi îl aşteptăm pe Moş Crăciun, iar pinguinii de la grădina zoo din Londra chiar au primit ajutor să îi trimită scrisorile cu dorinţe.

Pentru locatarii Acvariului din Budapesta, cadourile au ajuns deja în jurul unui mic brad subacvatic decorat cu scoici.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite