Pregătiri pentru finala Eurovision. 12 concurenți se vor lupta să reprezinte România la Tel Aviv

16 februarie 2019, 15:33

La Sala Polivalentă, concurenții fac de zor repetiții pentru show-ul de duminică seară. Se fac ultimele reglaje de sunet și lumini pentru fiecare moment din spectacol.

Ordinea intrării în concurs a fost trasă la sorți chiar de concurenți. Numerele sunt importante pentru Televot, pentru că publicul va fi al șaptelea jurat în finala Selecției Naționale. Ceilalți șase sunt artiști, compozitori și producători din străinătate. Este o premieră ca în finala națională să fie un juriu internațional. Primul jurat a sosit deja la București. Deban Aderemi scrie pentru cel mai cunoscut blog dedicat fenomenului Eurovision.

Finala Eurovision România va aduce pe scena Sălii Polivalente nume importante din industria muzicală internațională: Netta – câștigătoarea concursului Eurovision de anul trecut, Emmelie de Forest – câștigătoarea ediției din 2013 și Inis Neziri – câștigătoarea Cerbului de Aur în 2018.

Show-ul prezentat de Aurelian Temișan, Ilinca Avram și Alina Ionescu va fi transmis în direct la TVR1, TVR HD, TVR Internațional și TVR Moldova, mâine seară, de la ora 20:30.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite