Pregătirea emoțională a copiilor, o provocare. Mai mulți tineri clujeni au scris o carte veselă și educativă pentru părinți și copii

11 septembrie 2020, 08:18

Că să le vină în ajutor, câțiva tineri talentați din Cluj-Napoca, împreună cu un specialist în psihologie comportamentală, au scris o carte veselă și totodată educativă atât pentru părinți cât și pentru cei mici.

Irina își pregătește intens băiețelul pentru prima zi de grădiniță. Îl pregătește cu ajutorul poveștilor educative. Tânăra, de profesie psiholog, spune că a adunat ce e mai bun din experiența ei și a transpus totul într-o carte, unde personaj principal este Fram, ursul polar.

Cartea este creația mai multor tineri clujeni, care au adaptat povestea faimosului ursuleț și au transformat fiecare aventură a lui într-o lecție educativă.

Aceștia au stat de vorbă cu sute de mămici, așa că pe măsură ce dau paginile, părinții primesc sfaturi despre cum să îi pregătească pe cei mici pentru un nou început.

Următorul proiect al tinerilor este o carte dedicată copiilor cu deficit de atenție, un ghid atât pentru părinții lor cât și pentru apropiați de a-i înțelege mai bine.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite