Prefectul Capitalei amână decizia privind starea de alertă sanitară în Sectorul 1. Război al acuzațiilor între primarul Clotilde Armand și firma de salubritate

Prefectul Capitalei amână decizia privind starea de alertă sanitară în Sectorul 1
Prefectul Capitalei amână decizia privind starea de alertă sanitară în Sectorul 1
8 iunie 2021, 18:19

Maşinile de gunoi au reluat colectarea, dar oamenii se plâng că doar pe străzile principale, iar în multe zone din sector sunt încă mormane de gunoaie care atrag şobolani. Garda de Mediu verifică acum compania Romprest şi va transmite rezultatele Prefectului Capitalei.

După discuţiile de la Ministerul Mediului de luni seara, primarul Sectorului 1 nu a ajuns la nicio înțelegere cu patronii firmei de salubritate. Aşa că unii bucureşteni stau şi acum cu gunoiul la uşă. Angajații Romprest au colectat cât au putut în această dimineață.

Pare că firma care aduna gunoiul în sectorul 1 al Capitalei a ajuns doar pe străzile principale, nu şi în zonele lăturnalice. Aşa că sunt foarte multe familii care stau cu gunoiul la uşă cu tomberoanele pline fiindcă maşina de gunoi nu a ajuns şi pe strada lor.

Prefectul Capitalei amână decizia privind instituirea stării de alertă sanitară în Sectorul 1, așa cum cere primarul Clotilde Armand. Și așteaptă concluziile controalelor făcute de Garda de Mediu.

Între timp, războiul se duce și cu acte. Primăria Sectorului 1 a publicat ieri 13 facturi în valoare de peste 23 de milioane de lei, achitate către Romprest. La rândul său, firma a făcut publice 21 de facturi neplatite de primărie în valoare de 116 milioane de lei cu penalități de 12 milioane de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite