Președintele SUA, Donald Trump, a devenit bunic pentru a zecea oară

Lara și Eric Trump
Lara și Eric Trump
20 august 2019, 16:33

„Eu şi soţia mea, Lara Trump, suntem încântați să o primim în această lume pe Carolina Dorothy Trump. Te iubim deja!”, a scris Eric Trump pe Twitter.

Președintele american are 73 de ani și cinci copii din trei căsnicii. Primii doi copii sunt din prima sa căsătorie, Donald Junior şi Ivanka, și au cinci, respectiv trei copii. Eric, tot din prima căsătorie, are, la rândul lui, încă un fiu.

După instalarea lui Donald Trump la Casa Albă în ianuarie 2017, Eric Trump conduce alături de fratele lui cel mare, Donald Jr., celebra Trump Organization, societatea care administrează investiţiile familiei Trump în Statele Unite şi în străinătate, în al cărei portofoliu se află bunuri imobiliare, hoteluri şi cluburi de golf.

Soția lui Eric, Lara Trump, are 36 de ani și este fostă jurnalistă. Este puternic angajată în apărarea drepturilor  animalelor şi administrează împreună cu soţul ei Fundaţia Eric Trump, care finanţează în principal spitale pentru copii. Lara Trump apare cu regularitate în emisiuni de televiziune în care ia apărarea politicilor promovate de socrul ei, notează AFP.

Donald Trump mai are o fiică, Tiffany, cu actrița Marla Maples, și încă un fiu, Barron, cu actuala soție, Melania Trump.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă