Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Avem o coaliție care creează o majoritate

14 ianuarie 2023, 16:51

„Nu am avut această discuţie în interiorul coaliţiei. Părerea mea e că avem o coaliţie, care creează o majoritate. Vom vedea,” a declarat Ciolacu, înaintea unei întâlniri la sediul PSD Bihor din Oradea.

Întrebat dacă vor fi schimbaţi şi prefecţii din judeţe la rotativa din primăvară, Ciolacu a arătat că în acordul politic nu este prins acest aspect. „Dar cu toţii facem politică. (…) Până acum nu este nicio solicitare în acest sens,” a adăugat liderul PSD.

Solicitat să precizeze care ar fi primele schimbări pe care le va face în calitate de premier, Marcel Ciolacu s-a referit doar la domeniul economic.

„Sunt ferm convins că voi ieşi într-o conferinţă de presă, după ce voi fi desemnat de domnul preşedinte, dânsul având acest atribut constituţional, şi o să le anunţ. Lucrăm la ele. Avem categoric nişte priorităţi pe termen scurt şi anumite priorităţi până la sfârşitul mandatului, care nu este un mandat foarte lung, dar confortabil. E cam cât mandatul domnului Grindeanu şi al domnului Tudose la un loc. Ca timp. Pe ce ne-am axa? Economic, în primul şi în primul rând,” a precizat Marcel Ciolacu pentru Agerpres.

Preşedintele PSD a sosit, sâmbătă, la Oradea, alături de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, şi de responsabilul de zonă, bistriţeanul Radu Moldovan, pentru a participa la o întrunire informală cu cei 27 de primari PSD din judeţ, cu senatorul Florian Bodog şi deputatul Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor, şi cu secretarii de stat orădeni din PSD, Felix Cozma şi Aurel Mohan.

Marcel Ciolacu a precizat că a venit la Oradea pentru a purta „discuţii între colegi despre viitorul organizaţiei de la Bihor.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite