Președintele K. Iohannis: În noaptea de Înviere restricţiile de circulaţie vor fi ridicate. Sunt convins că Biserica se va organiza foarte bine

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis
27 aprilie 2021, 19:47

„Ne mai despart doar câteva zile de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, un moment în care ne dorim cu toţii să fim alături de familie, de cei dragi sau să celebrăm Învierea Domnului mergând la Biserică. În noaptea de Înviere, restricţiile de circulaţie vor fi ridicate, astfel încât toţi cei care vor să participe la slujbele religioase să o poată face fără alte impedimente. Sunt convins că Biserica se va organiza foarte bine, am văzut acest lucru şi duminica aceasta, de Florii, astfel încât să fie evitate aglomeraţiile, să se respecte distanţarea fizică şi să nu se expună nimeni unor riscuri inutile. Dragi români, haideţi să fim parte a acestui efort şi în noaptea de Înviere! Esenţa credinţei creştine este iubirea aproapelui şi ce altă dovadă mai frumoasă de iubire putem da de Paşti decât grija de a-i proteja pe ceilalţi, respectul faţă de sănătatea şi viaţa semenilor noştri?”, a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

 

El a arătat că este al doilea an în care Sfintele Sărbători Pascale sunt sărbătorite într-o situaţie epidemiologică dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, însă a precizat că există speranţe întemeiate, iar acest lucru se datorează imunizării prin vaccinare.

Klaus Iohannis: Guvernul pregătește o campanie amplă, vor fi implicați și artiști, și sportivi, și politicieni. Vor fi deschise noi și noi facilități pentru vaccinare, pentru a veni noi spre cetățean.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite