Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat pozitiv pentru coronavirus

25 martie 2020, 08:20

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava a fost diagnosticat, marți, pozitiv cu COVID-19. Acesta se afla în autoizolare după ce în ultimele zile a participat la mai multe ședințe și acțiuni.

„Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acțiuni și am fost destul de implicați în perioada asta, sigur, respectând izolarea”, a declarat, Gheorghe Flutur, potrivit Mediafax.

Flutur a fost internat marți seară la Spitalul Județean Suceava și susține că are încredere în medicii din acest spital.

„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Un un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile”, a spus Flutur.

El a transmis sucevenilor rugămintea de a respecta măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virus.

„Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș”, a mai declarat acesta.

Situație disperată la Spitalul Județean Suceava, unde 83 de cadre medicale s-au infectat cu COVID 19. Dosar penal in rem

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite