Președintele ucrainean a vizitat zone bombardate și s-a întâlnit cu oameni fugiți din Mariupol: Fiecare familie are o poveste, soțul cuiva a plecat la război, altcineva e în captivitate și altcineva, din păcate, a murit

Volodimir Zelenski a vizitat trupe din Harkov
Volodimir Zelenski a vizitat trupe din Harkov
6 iunie 2022, 08:24

„Sunt mândru de toți cei pe care i-am întâlnit și cu care am dat mâna, am vorbit și i-am susținut. Am dus ceva militarilor, dar nu voi detalia”, a spus el. „Și am adus ceva important de la ei: încredere și putere”, a declarat Zelenski, citat de CNN.

Duminică,  Zelenski s-a aflat în orașul Zaporojie,  din sud, unde s-a întâlnit cu primarii unor orașe ocupate.

„M-am întâlnit cu locuitorii din Mariupol care au reușit să părăsească orașul în împreună cu copiii. I-am întâlnit în Khortytsia. Condițiile sunt temporare, dar nu rele”, a spus el.

„Fiecare familie avea propria poveste, majoritatea au rămas fără bărbați. Soțul cuiva a plecat la război, altcineva e în captivitate și altcineva, din păcate, a murit” – a mai spus președintele ucrainean.

VEZI ȘI

LIVE Război în Ucraina ziua 103 | Volodimir Zelenski a vizitat trupe din zonele bombardate. Luptele continuă în sud și est. Rusia a lansat rachete spre Kiev

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite