Președintele PSD, Marcel Ciolacu, după demisia lui Vasile Dîncu: Am crezut că s-a depășit momentul și s-au adus explicațiile la acea declarație

24 octombrie 2022, 13:46

„Da, am crezut că s-a depășit momentul și s-au adus explicațiile la acea declarație. Totuși, dacă intrăm într-o logică, orice conflict la un moment dat se închide din o negociere sau cu o înțelegere între indiferent cine câștigă și cine pierde. Mai mult, eu am specificat foarte clar: domnul Vasile Dîncu nu s-a referit niciodată la un teritoriu pe care eventual l-ar ceda Ucraina”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Recomand din toată convingerea – și politică, și cred că așa este cel mai bine, ca domnul prim-ministru în acest moment să preia atribuțiile Ministerului Apărării”, a adăugat președintele PSD.

„Cunoaștem cu toții atribuțiile președintelui în ceea ce privește apărarea. Este comandantul suprem, (…) e trecut în Constituție, conform Constituției, comandantul suprem al Armatei”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Întrebat care este relația sa cu președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a indicat că nu au avut discuții în ultima perioadă.

Referitor la numele viitorului ministru al Apărării, liderul social-democraților a arătat că aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia împreună cu colegii săi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite