Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a plătit amenda primită după ce a mâncat la un restaurant din Buzău alături de mai multe persoane, încălcând normele impuse de starea de alertă

Marcel Ciolacu amendat pentru că nu a respectat regulile
Marcel Ciolacu amendat pentru că nu a respectat regulile
26 octombrie 2020, 15:25

În fotografiile apărute duminică în presă, se vede cum Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și Lucian Romașcanu sunt la o masă dintr-un restaurant, împreună cu alte 7 persoane. Erau în stațiunea Sărata Monteoru din județul Buzău, aflată în scenariul verde.

Potrivit ordinului Ministerului Sănătății însă, la o masă pot sta cel mult 6 persoane, cu condiția să fie din aceeași familie.

„Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți. Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!” a scris Marcel Ciolacu pe un site de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite