Președintele Klaus Iohannis despre majorarea pensiilor: Mi s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei

28 aprilie 2020, 20:01

„Este o chestiune care trebuie analizată cu mare atenţie de guvernanţi şi, la momentul în care avem suficiente date, probabil la jumătatea anului pentru rectificarea bugetară de atunci, guvernul va trebui să ia o decizie, fiindcă după jumătatea anului deja lucrurile trebuie să fie foarte bine clarificate”, a subliniat Klaus Iohannis în conferința de presă susținută marți seară, la Palatul Cotroceni.

„Vreau să vă spun o chestiune care mă priveşte pe mine – mi s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei”, a adăugat Klaus Iohannis.

„Eu voi avea rugămintea către guvernanţi atunci când se va face analiza să fie o analiză făcută care ţine cont şi de faptul că și pensionarii sunt nu doar categorie vulnerabilă, sunt şi categorie de foarte multe ori dezavantajată în România. Dacă se va putea sau nu se va putea, sau cât se va putea asta este o întrebare la care o să răspundă la momentul oportun guvernul”, a afirmat şeful statului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite