Președintele Klaus Iohannis către diplomați: Vom găsi o soluție bună și pentru această criză politică. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteți

7 septembrie 2021, 13:38

„Înainte de a încheia, vreau să fac câteva referiri și la situația politică internă. În România, se respectă valorile democratice, Constituția țării și, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european și euroatlantic. Vom găsi o soluție bună și pentru această criză. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteți în statele în care reprezentați țara noastră”, a declarat șeful statului.

„România continuă să fie o țară stabilă, care nu deraiază de la valorile și angajamentele asumate!  Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru actuala criză politică și guvernarea pentru România și pentru români va continua”, a adăugat el.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea la ora 16.00 o întâlnire cu vicepremierul demisionar Dan Barna, copreşedinte al USR PLUS, la Palatul Cotroceni.

Luni, şeful statului a avut o întâlnire şi cu premierul Florin Cîţu pe tema crizei guvernamentale.

Marți dimineață, vicepremierul Dan Barna şi miniştrii USR PLUS şi-au depus demisiile la Guvern.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite