Președintele Klaus Iohannis, întâlnire pe tema fondurilor europene cu reprezentanții guvernului, la Palatul Cotroceni. Declarații de presă la ora 18.00, LIVE pe TVR 1

Klaus Iohannis și Ludovic Orban
Klaus Iohannis și Ludovic Orban
29 iulie 2020, 11:56

Întâlnirea pe tema fondurilor europene va începe la ora 14.30, la Palatul Cotroceni.

Șeful statului se întâlnește cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu viceprim-ministrul Raluca Turcan, cu ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și cu ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

După ședința de acum o săptămână, ținută pe aceeași temă, președintele Klaus Iohannis a anunțat că România va fi, cu ajutorul banilor obținuți la Bruxelles, în situația de a-și relansa economia.

„Vom fi în situația de a reconstrui România, deci să intervenim și în economie, și în marile sisteme publice”, a subliniat atunci șeful statului.

Președintele va susține de la ora 18.00 o conferinţă de presă. Declarațiile vor fi transmise LIVE pe TVR 1 și urmărite de StirileTVR.ro.

La ora 19.00 este programată să înceapă la Palatul Victoria ședința de guvern. Debutul discuțiilor va putea fi urmărit, de asemenea, la TVR, în cadrul Telejurnalului de pe TVR 2.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite