Președintele Klaus Iohannis, după întrevederea cu Ludovic Orban și Florin Cîțu: Am discutat despre pregătirea bugetului

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis
9 decembrie 2019, 16:40

Am avut o discuție pentru pregătirea bugetului. Domnul premier și domnul ministru al Finanțelor au dorit să mă informeze despre stadiul lucrurilor în această zonă extrem de importantă. E clar pentru toată lumea – elaborarea și aprobarea bugetului pentru anul viitor reprezintă cea mai importantă acțiune politică a guvernului din acest an și din această lună decembrie„, a declarat Klaus Iohannis înainte de participarea la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, citat de Mediafax.

Șeful statului a afirmat că e optimist cu privire la discuțiile care vor fi abordate la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

„Dacă anul trecut am venit la întâlnire și am discutat chestiuni legate de foarte proasta guvernare de la momentul respectiv, acum sunt mult mai optimist, dar cred că în continuare sunt probleme foarte multe de rezolvat și în acest sens mi se pare un lucru foarte bun că domnul prim-ministru a venit și el la această întâlnire, vom avea un dialog, zic eu, foarte bun”, a subliniat Klaus Iohannis.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite