Președintele Klaus Iohannis și soția sa au participat la slujba de Înviere la Sibiu. Credincioșii catolici și protestanți celebrează duminică Paștele

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis
4 aprilie 2021, 00:01

Președintele și soţia sa au ajuns la Biserica ”Sfânta Treime” din Piaţa Mare în jurul orei 21.00, potrivit sibiulinimagini.ro. Familia prezidenţială a fost aplaudată de câteva persoane aflate în zona centrală a oraşului.

În cursul zilei de sâmbătă, Klaus Iohannis a transmis credincioşilor care celebrează duminică Sfintele Paşti urarea de ”sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate”, subliniind că în aceste momente ”avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă”.

„Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile Diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult ca oricând de credinţă şi speranţa pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID 19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră şi ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăşi cu bine aceste momente grele. Vă mulţumesc pentru solidaritatea şi responsabilitatea de care aţi dat dovadă în tot acest timp”, a transmis președintele, într-un mesaj video.

În România, aproximativ un milion și jumătate  creştini romano-catolici şi protestanţi sărbătoresc pe 4 aprilie Învierea Domnului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite