Președintele Iohannis pierde ”like-uri” pe Facebook și primește critici după ce a acceptat propunerea PSD. Proteste și la Palatul Cotroceni

17 ianuarie 2018, 22:44

Cei de la Corupția Ucide critică dur decizia președintelui de a o desemna premier pe Viorica Dăncilă, pe care ei o numesc „marioneta lui Liviu Dragnea”.

Și grupul civic #REZISTENTA are reproșuri la adresa lui Klaus Iohannis.

Considerăm că nu PSD merita o nouă șansă, ci România, domnule președinte. Miza noastră imediată nu s-a schimbat: luptăm pentru o justiție independentă și puternică. Pentru noi, cetățenii acestei țări, nu pentru un politician sau un partid anume„, afirmă grupul civic.

Imediat după anunțarea deciziei președintelui, au apărut comentarii critice și pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis. În  câteva mii de mesaje, oamenii își arată nemulțumirea față de alegerea făcută de președinte și spun că aveau alte așteptări.

Oamenii se simt dezamăgiți și nereprezentați de către președintele pe care l-au ales. Consideră ca acesta trebuia să joace dur și să le explice românilor mai bine situația în care se află țara.

De asemenea, mii de utilizatori au decis să-şi retragă ”like-urile” de pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis.

(w620) Președint

(w620) Președint

Câțiva membri ai mișcării civice Inițiativa România au protestat miercuri seara în fața Palatului Cotroceni față de decizia președintelui Iohannis de a accepta propunerea PSD pentru funcția de premier.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite