Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, filmat în timp ce agresa un polițist local. Imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional!

3 aprilie 2023, 18:53

După apariția imaginilor în spațiul public, președintele Consiliului Județean Constanța și-a cerut scuze public și a susținut că este șantajat de un jurnalist constănțean.

Dorian Hapurnea, jurnalist: Cu ce l-am șantajat eu pe domnul președinte? El spune că din cauză că mi-a tăiat contractul de la Delfinariu. Am avut contract cu Delfinariul din Constanța încă din 2015, pentru promovarea Delfinariului, nimic altceva. Sunt niște acuzații nefondate.

Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa: Îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și pentru cuvintele adresate. Neavând permisul la mine am prezentat legitimația de președinte CJ, am prezentat buletinul că stau în peninsulă și, datorită atitudinii agentului de Poliție Locală care mi-a luat legitimația și mi-a aruncat-o am răbufnit ca orice om.

Și primarul Vergil Chițac a venit cu o reacție în acest caz.

Menționez că la momentul acela, regulamentul prevedea o restricție de acces în zona peninsulară. Faptul că se aplică legea, indiferent de situație, este vizibil și reprezintă o schimbare fundamentală față de administrațiile precedente” (sursă: Declarația primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu)

Agentul nu a depus plângere și nu a fost sancționat în vreun fel, după acest incident. Dar, în urmă cu 4 luni, a demisionat din Poliția Locală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite