Președinta Croației a cântat cu jucătorii naționalei de fotbal la vestiar,după meciul nebun cu Rusia. Cum au urmărit fanii moscoviți partida

8 iulie 2018, 15:53

Minutul 109 și totul părea pierdut pentru echipa țării gazdă.

Suporterii ruși se rugau să se întâmple o minune – măcar să egaleze și să mai aibă o șansă la loviturile de la 11 metri.

În fan zone-ul amenajat în fața Universității Lomonosov, zecile de mii de ruși și-au recăpătat speranța că vor învinge.

La Soci, președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, a urmărit meciul din tribuna oficială, împreună cu premierul Dmitry Medevdev și președintele FIFA. După fluierul final al arbitrului, zeci de mii de  suporteri croați au explodat de bucurie și au aprins petarde fumigene.

Președintele Croației i-a felicitat personal pe jucători. A coborât imediat după meci la vestiarul naționalei croate, unde i-a îmbrățișat pe sportivi și pe antrenor și a cântat alături de ei.

A postat un mesaj pe Facebook în care s-a declarat mândră de fotbaliști și i-a îndemnat pe cei de acasă să petreacă toată noaptea pentru această victorie.

Rușii cu greu își stăpâneau lacrimile, mai ales că meciul i-a făcut să treacă prin mai multe stări – de la extaz  la tristețe profundă după ultima execuție reușită a croaților.

Chiar dacă Rusia a pierdut și nu s-a calificat mai departe, pe străzile Moscovei mulți suporteri au continuat să se distreze, semn că viața merge mai departe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite