Prahova: Percheziţii la persoane bănuite de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol

Percheziții poliție
Percheziții poliție
9 februarie 2022, 09:06

Potrivit IGPR, la acest moment, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploieşti.

În cadrul acţiunii, poliţiştii ploieşteni pun în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti şi în 2 comune din judeţul Prahova, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol, precizează sursa citată.

Surse judiciare au declarat, potrivit Agerpres, referitor la fapta de viol, că doi minori în vârstă de 15, respectiv 17 ani ar fi violat, în luna mai a anului trecut, o fată în vârstă de 14 ani pe un teren viran din Păuleşti, comună aflată în apropierea municipiului Ploieşti. Fapta a fost reclamată abia în luna decembrie.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite