Povestea lui Kratu, metisul mioritic care a fost abandonat în România și devenit celebru în Marea Britanie. Este câine de terapie pentru stăpâna lui

18 martie 2022, 09:37

Kratu a câștigat de curând titlul de Social Media Superstar la un concurs internațional dedicat animalelor de companie, organizat în Marea Britanie. Chiar dacă „s-a pensionat”, iar acum nu mai e un câine de terapie cu normă întreagă, relația dintre el și stăpâna Tess este una deosebită. Tess a scris cartea „Incredibilul Kratu”, care va fi lansată în aceste zile.

Tess consideră că nu ea l-a salvat pe Kratu, ci câinele a fost salvatorul ei, fiindcă a ajutat-o să depășească dependența de droguri, să își accepte diagnosticul de autism și să vadă bucuria din jurul ei. Kratu este asistentul lui Tess și o însoțește peste tot.

Kratu este un superstar pe rețelele sociale, așa cum spune și premiul câștigat. Milioane de oameni îl cunosc și îl iubesc după ce i-au urmărit video-urile de pe internet. El participă la show-uri de televiziune, unde parcurge traseele cu brio.

Kratu a devenit câine de terapie pentru că a cunoscut de mic bunătatea umană și nu a fost agresat. Tess îi îndeamnă pe toți cei care își tratează cu duritate animalul de companie sau au intenția să îl abandoneze să îi lectureze cartea pentru a vedea cum îți poate schimba un câine viața atunci când e tratat cu respect.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite