Povestea lui Ice, câinele husky furat de la stăpâni și vândut care a fost recuperat după ce mii de români s-au implicat în căutarea lui

30 martie 2017, 23:40

Ice este un husky în vârstă de un an, foarte iubit de stapanii lui, Eliade şi Loredana. Viața lor fericită a fost curmată în februarie, când cățelul a fost furat din faţa porţii. A ajuns la o persoană din judeţul Vrancea. Stăpânii au crezut că s-a pierdut și l-au căutat în tot orașul. În zadar. Atunci s-au hotărât să creeze o pagină pe Facebook,  Ice vrea acasă.

Au primit telefonul salvator la aproape o lună şi jumătate de la dispariţia cățelului. O persoană din Vrancea le-a spus că e posibil ca Ice să fie ţinut captiv într o dubă din curtea unui vecin.

După trauma trăită timp de două luni, în care a slăbit 19 kilograme, Ice se recuperează, mai ales că e înconjurat de multă iubire. De altfel, trebuie să fie în formă și pentru petrecerea ce va fi organizată în cinstea găsirii lui.

Pagina de Facebook Ice vrea acasă s-a transformat în Ice este acasă. Acolo sunt distribuite alte anunţuri cu animale pierdute sau furate, pe care stăpânii lor le caută cu disperare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite