Povestea jandarmului care a adus emoție în sufletele românilor

30 decembrie 2020, 11:05

George Tacăle a vrut să le ofere conaţionalilor o mică bucurie de Ziua Naţională a României, dar gestul  său a avut un ecou neaşteptat chiar şi pentru el.

Vă spunem acum povestea jandarmului  care a reuşit să creeze un moment unic, după ce a  cântat „Deşteaptă-te, române!” la  pian,  în Munţii Căpăţânii, din judeţul  Vâlcea.

Acesta este doar un fragment din clipul realizat de jandarmul vâlcean în Munţii Căpăţânii, din judeţul Vâlcea. Ceea ce nu se vede, însă, sunt eforturile pe care plutonierul major George Tacăle le-a depus pentru a urca pianul pe munte, în contextul în care foarte puţini camarazi au ştiut despre intenţiile sale.

Ajutoare de nădejde i-au fost doi turişti aflaţi la picnic în zona Vârful lui Roman, din munţii Căpăţânii, şi apropiaţii. A împrumutat uniforma de la unitatea la care lucrează, iar tricolorul de mari dimensiuni  de la o firmă din Râmnicu Vâlcea.

Eforturile  jandarmului vâlcean s-au concretizat într-un clip video de aproximativ trei minute care a ajuns la inimile românilor din ţară şi străînătate şi s-a bucurat chiar şi de aprecierea superiorilor.

Plutonierul major  George Tacăle este angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea şi este responsabil  de realizarea materialelor video  la evenimentele organizate de instituţie.  Jandarmul vâlcean promite să revină în 2021 cu alte clipuri la fel de emoţionante.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite