Povestea bebelușului bruscat. Născut prematur, micuțul suferă de boli grave și a fost abandonat de părinți

25 iulie 2018, 19:34

Cumplitul accident, pentru care șoferul nu a răspuns în niciun fel, a avut loc anul trecut, pe 4 iulie. Femeia mai avea doar o săptămână până la naștere, însă evenimentul i-a forțat pe medici să-l aducă pe lume pe băiețel mai devreme. Doctorii au constatat atunci, după mai multe analize, că micuțul suferă de epilepsie și de tetrapareză spastică – o formă de paralizie cerebrală în care sunt afectate toate membrele în mod egal.

Pentru că are o condiție modestă, familia băiețelului a decis, după nouă luni de creștere la domiciliu, că cel mai bine este să ceară protecția specială din partea statului, dând în scris că renunță la el. L-au dus la spital pe 18 aprilie și l-au lăsat în grija medicilor. Mama se duce totuși periodic la spital cu scutece pentru cel mic. Părinții și rudele băiețelului, acum în vârstă de un an, au fost îngroziți când au văzut filmul în care asistenta îl bruschează.

Imediat ce va putea fi externat, Direcția pentru Protecția Copilului Dâmbovița îl va prelua.

Asistenta care l-a bruscat pe micuț este cercetată de Poliție pentru rele tratamente aplicate minorului.

Spitalul a concediat-o, iar oamenii legii o cercetează în stare de libertate. Pedeapsa pentru o astfel de faptă ajunge și la 7 ani de închisoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite