Povestea Alexandrei, mica atletă care a alergat pentru copiii bolnavi de cancer, a atras generozitatea altor oameni

22 februarie 2017, 20:07

Alexandra ştie ce înseamnă performanţă şi suferinţă. Are 13 ani, este sportivă şi, deşi are o viaţă chinuită, vrea să le ofere celor din jur clipe de bucurie. Anul trecut, la Telejurnal, povestea ei a impresionat o ţară întreagă: Împreună cu sora şi mama caută soluţii să supravieţuiască, după ce tatăl fetelor a murit.

Alexanda a impresionat-o foarte mult şi pe Daniela Ursu, o tânără din Iaşi care anul trecut era la Torino, la un master în management. Când a revenit în ţară, a ales să lucreze voluntar timp de o lună la o cafenea, iar toţi banii strânşi îi va dona Alexandrei.

În doar două zile, Daniela a strâns din donaţii şi bacşişuri 1.200 de lei. Şi este doar începutul.

La vârsta de 9 ani, Alexandra a devenit cunoscută pentru faptul că şi-a donat alocaţia pe 6 luni pentru plantarea de copaci la Valea Plopului. Mica atletă a alergat apoi pentru copiii bolnavi de cancer, pentru cei orfani, sau şi-a donat borcanul cu monede pentru construcţia unui spital. A fost implicată în peste 100 de campanii umanitare, deşi chiar ea are nevoie de ajutor.

Cei care doresc să o ajute pe Alexandra pot dona bani în contul afişat pe ecran pentru ca micul om, cu suflet mare, să poată alerga spre un viitor frumos, pentru ea şi pentru alţii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite