Poveste regală în natură. Ducesa de Cambridge a amenajat o grădină unde micuții George, Charlotte și Louis s-au jucat desculți

20 mai 2019, 13:28

„Înapoi în grădina naturii” este conceptul aranjamentului horticol realizat de Ducesa de Cambridge, alături de artiști peisagiști.

Primii care au pășit în acest colț de rai au fost Prințul William, Kate și cei 3 copii ai lor.

Imaginile adorabile cu Prințul George, Prințesa Charlotte și micul prinț Louis încearcă să transmită un mesaj legat de beneficiile activităților în natură asupra copiilor.

Și pentru părinți este indicat să stea cât mai mult timp în aer liber cu copiii, așa că William și Kate au dat un exemplu simplu și fascinant!

Detaliile nu au scăpat presei, cum ar fi rochița cu floricele a micuței Charlotte, o creație aproape în oglindă cu cea a mamei sale, sau pantalonii scurți în care apare Louis, aflat la prima expunere publică majoră.

Copiii sunt filmați în timp ce se plimbă desculți prin grădină sau se dau în leagăn.

Și încă un detaliu: din grădina lui Kate, ce va fi prezentată la Chelsea Flower Show, cel mai important eveniment horticol din Marea Britanie, nu lipsesc florile de nu-mă-uita, preferatele Prințesei Diana, mama lui William.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite