Portrete superbe ale Ducesei de Cambridge au fost date publicității la aniversare. Kate împlinește 40 de ani

9 ianuarie 2022, 15:22

În ziua în care Kate împlinește 40 de ani, au fost publicate într-un filmuleț trei noi portrete realizate de fotograful italian Paolo Roversi, în grădinile londoneze Kew Gardens.

Ducesa de Cambridge poartă 3 rochii superbe semnate de Casa de lux Alexander McQueen, cea care a creat și rochia de mireasă a lui Kate. Chiar Sarah Burton, directorul de creație care a răspuns de ținuta de nuntă a Ducesei, a fost cea care a creat și aceste modele.

Singurele bijuterii purtate în fotografia cu rochia roșie sunt cerceii cu diamante împrumutați din colecția privată a Reginei, astfel că întreaga atenție este captată de expresia Ducesei. În unul din instantaneele alb-negru, Kate poartă cerceii Collingwood cu perle și diamante ai Prințesei Diana, iar în celălalt atrage atenția inelul de logodnă care a aparținut tot Prințesei Diana și care i-a fost dăruit de Prințul William.

Instantaneele vor intra în colecția permanentă a galeriei de artă care adună portretele figurilor istorice britanice, National Portrait Gallery.

De obicei, portretele aniversare erau picturi în ulei. De data aceasta, cunoscută fiind pasiunea pentru fotografie a Ducesei de Cambridge, a fost preferată această variantă.

Potrivit presei britanice, Kate a fost cea care l-a ales pe fotograful Paolo Roversi, în vârstă de 74 de ani, faimos pentru ședințele realizate pentru cele mai importante reviste: Vanity Fair, Vogue, W și Interview. Cei doi au avut mai multe discuții online pentru a se cunoaște mai bine înainte de realizarea ședinței foto din Kew Gardens.

Fotograful italian stabilit la Paris a declarat că a fost o adevărată onoare și un moment de bucurie pură să lucreze cu Ducesa de Cambridge.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă