Populația din Bansko e testată pentru anticorpi. Teama de SARS COV 2 bate frica de război. Stare de urgență în toate statele americane

13 aprilie 2020, 21:38

În Bulgaria, la Bansko, a început testarea pentru anticorpi a populației. Portalul Novinite scrie că autoritățile vor să-și facă o idee în privința imunității localnicilor la SARS COV 2.

Teama de coronavirus bate teama de război. Zeci de mii de refugiați din nordvestul Siriei se întorc la casele lor. Deși în zonă nu a fost confrimat nici un caz, oamenii nu vor să riște.

Presa Americană scrie că este pentru prima oară în istoria SUA când este decretată starea de urgență în toate cele 50 de state americane.

Agenția de presă Reuters scrie că pentru prima oară după mai bine de o lună, China raportează din nou un număr mare de cazuri. 108 au fost înregistrate numai ieri, cele mai multe la granița cu Rusia.

Daily Mail din Marea Britanie scrie că și guvernul American a finanțat în ultimii ani laboratorul din Wuhan. Banii erau destinați studierii coronavirusului la lilieci. Există păreri mai mult sau mai puțin susținute că acest laborator ar fi sursa infectării mondiale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite