Pompier, erou și în timpul liber. Tudor Avram va fi răsplătit pentru salvarea din puț a unui copil de doi ani

2 iulie 2018, 19:59

Pompierul Tudor Avram era în timpul liber când i s-a cerut să ajute la salvarea băieţel de doi ani căzut în fântână. A ajuns în zece minute la locul intervenţiei şi imediat şi-a dat seama că el va încăpea să coboare în puţul de doar 40 de centimetri diametru.

A reuşit să scoată copilul, care este acum în afara oricărui pericol.

Mi-a fost puțină teamă. Dar după aceea m-am gândit că este vorba de un copil și chiar nu mi-a mai păsat atuncea de viața mea. Am zis că orice mi s-ar întâmpla, îmi doream să-l scot viu de acolo. A trebuit să cobor cu capul în jos pentru că dacă coboram în picoare nu puteam să-l extrag de acolo” – plt. maj. Tudor Avram – salvator, ISU Oltenia Dolj.

A primit mulțumirile inspectoratului, va fi premiat și cu diploma de merit pe date de 13 septembrie când este ziua pompierilor din România” – mr. Florin Cocoşilă – purtător de cuvânt ISU Dolj.

Pentru localnicii din Coşoveni, Tudor Avram este un erou.

Era duminică dimineaţă, în jurul orei 8, iar băieţelul se afla în curte împreună cu fratele său mai mare. Fântâna era acoperită cu un capac de plastic, dar copilul l-a dat la o parte şi, din joacă, a căzut în puţul adânc de 15 metri. Numai intervenţia rapidă a pompierilor a făcut posibilă evitarea unei tragedii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite