Polonia | O mamă cu 7 copii a plănuit să mai facă unul, dar a născut cvintupleți. Această șansă este de una la 52 de milioane

18 februarie 2023, 12:02

Dominikę Clarke, în vârstă de 37 de ani, căsătorită cu un britanic, este mama a șapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni și 12 ani. Recent, familia ei s-a mărit cu cinci copii deodată, pe care i-a născut în urma unei cezariene, după 28 de săptămâni de sarcină.

Cei cinci bebeluși cântăresc între 700 de grame și un kilogram și 400 de grame. Acum se află într-un incubator cu suport respirator.

(w620) Nou născu

Copiii – trei fete și doi băieți – se numesc Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose și Henry James.

„Sperăm să putem ajunge la momentul fericit de a-i externa din spital”, a spus Ryszard Lauterbach, șeful secției de neonatologie.

(w620) Nou născu

Pe părinți nu-i îngrijorează deloc că vor trebui să crească 12 copii. „Dacă ești organizat, ai o abordare calmă și o atitudine pozitivă, atunci este posibil să ai o viață chiar foarte frumoasă cu un număr atât de mare de copii”. În opinia lor, cei mici vor fi doar un motiv de „bucurie în plus”.

(w620) Nou născu


Mai multe fotografii puteți vedea AICI

 

 

 

sursa fanpage.it

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă