Poliţiştii de la Secția 18, suspectaţi că ar fi muşamalizat cazul colegului lor, Eugen Stan, acuzat de pedofilie

12 ianuarie 2018, 20:34

Procurorii Parchetului General au deschis o anchetă și la Secția 18 de poliție din Rahova după ce, în 2016, o femeie de 32 de ani din cartier reclamase că a fost atacată de Stan în scara blocului.

Polițiștii aveau martori, imagini de pe camere de supraveghere și informația că este polițist. Dar, după trei luni de la declanșarea anchetei, le-ar fi propus procurorilor care îi coordonau să claseze dosarul.

Polițistul care conducea atunci Secția 18 se dezice acum de subalterni.

Valul de anchete scoate la iveală și cazuri noi. Acum a apărut o înregistrare din scara unui bloc care îl arată pe agresor cum se repede asupra unei femei. Agresiunea a avut loc în 2016, într-un bloc din Sectorul 4. Anchetatorii cred că autorul este tot Eugen Stan.

O altă filmare, tot din Sectorul 4, dar din 2015, surprinde un bărbat care urmărește trei fetițe până în scara unui bloc și le agresează.

Psihologii și experții criminaliști sunt șocați.

La serviciu, nu dădea niciodată de bănuit. În 2012, Eugen Stan a fost chiar decorat de preşedintele României, cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”, pentru participarea la deszăpezirea Capitalei. Și avea dreptul să poarte armă, ca orice polițist care trece cu brio toate testele.

Acum, Eugen Stan este în arest preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite