Poliţiştii antidrog din Capitală au confiscat sute de kilograme de cannabis. Membrii rețelei creșteau plantele în sere, pe muzica lui Vivaldi

16 noiembrie 2018, 21:22

Șase sere ilegale au găsit polițiștii antidrog în comuna Tărtășești și în orașul Răcari din Dâmbovița după o zi întreagă de percheziții.

Liderul grupării nu știa cum se cresc plantele de cannabis, așa că a atras mai mulți tineri proveniți din familii de fermieri, spun anchetatorii. Odată formată rețeaua s-au apucat de treabă.

Pentru a stimula creșterea plantelor de cannabis, în fiecare seră ilegală răsuna muzica lui Vivaldi.

Polițiștii au fost surprinși că, deși s-au investit sume uriașe pentru dotarea imobilelor ce adăposteau culturile ilegale, membrii rețelei s-au racordat ilegal la rețeaua de curent electric din zonă.

Liderul grupării a intrat ușor în legătură cu dealerii de droguri din Capitală, iar piața bucureșteană și cea din zonele apropiate a fost inundată cu cannabis de Dâmbovița, spun polițiștii antidrog. Mai ales că cererea a crescut, iar consumatorii sunt din ce în ce mai tineri.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate aprope 300 kilograme de cannabis.

Anchetatorii estimează că traficanții au câștigat în jur de 2 milioane de euro în ultimii ani. Trei persoane au fost reținute.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite