Poliţişti atacaţi cu toporul în noaptea de Paşte, în comuna suceveană Stroeşti. Şi în alte judeţe s-au înregistrat incidente în noaptea de Înviere

28 aprilie 2019, 14:19

Focurile de armă au fost ultima soluţie a poliţiştilor pentru a se apăra, în primul rând, de agresorii din comuna suceveană Stroeşti. Totul a pornit de la refuzul unuia dintre ei de a opri maşina. Aflat în stare de ebrietate, şoferul s-a refugiat în casă şi a cerut ajutorul rudelor. De acolo, au început să-i atace pe poliţişti când aceştia i-au cerut să iasă din casă pentru a discuta cu el.

Şoferul agresiv a fost rănit în picior şi dus la spital. Fiul lui a fost reţinut. Amândoi sunt cercetaţi pentru ultraj. Şoferul e acuzat şi de conducere sub influenţa alcoolului.

Şi în alte judeţe s-au înregistrat incidente în noaptea de Înviere.

“În această perioadă, persoanele urmărite naţional sau internaţional ies din spaţiile în care se ascund, se gândesc că dacă se pierd în mulţime poliţiştii nu îi găsesc şi, în numai 24 de ore au fost prinse astfel de persoane”, precizează Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

În ultimele 24 de ore au fost prinşi în flagrant 140 de hoţi de buzunare şi din locuinţe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite