Poliţist local, depistat că falsifica amenzi, pus sub control judiciar

Poliţist local depistat că falsifica amenzi
Poliţist local depistat că falsifica amenzi
29 septembrie 2022, 14:39

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în localitatea Dumbrăviţa, în urma cărora au fost ridicate mai multe înscrisuri şi bunuri, în vederea continuării cercetărilor.

„Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals. El a fost introdus în Arestul preventiv al Poliţiei Timiş, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luarea unei măsuri preventive”, au precizat, joi, reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Timiş.

Primăria Comunei Dumbrăviţa anunţă că Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a efectuat o percheziţie la sediul Poliţiei Locale, care viza ridicarea unor documente.

„Instituţia colaborează cu organele de urmărire penală în vederea respectării principiului aflării adevărului. Precizăm că pe perioada desfăşurării anchetei nu pot fi divulgate date şi informaţii privitoare la caz, pentru a nu influenţa rezultatul anchetei”, transmite Primăria Dumbrăviţa, printr-un comunicat.

Potrivit unor surse judiciare, poliţistul local falsifica amenzi aplicate şoferilor din localitate; el semna în locul aşa-zişilor „contravenienţi” ipotetici, care nu ştiau că au fost sancţionaţi. Ulterior, aflau că trebuie să plătească diferite amenzi. Şoferii nevinovaţi au depus plângeri la Poliţie împotriva agentului local şi astfel a început ancheta.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite