Polițist atacat cu un cuțit în fața secției de Poliție. Agresorul s-a filmat și a anunțat în direct pe o rețea de socializare ce urma să facă

2 aprilie 2021, 12:37

Agresorul a fost întâmpinat la intrarea în secția de poliție de agentul șef principal Dumitru Bedereag. Era hotărât să-și pună în aplicare planul anunțat în direct pe Facebook. Așa că l-a atacat pe polițist cu un cuțit și l-a rănit la un picior. Victima s-a luat la luptă cu agresorul și a strigat după ajutor la colegul său.

Atât pentru atacator, cât și pentru victima sa, ziua de 1 aprilie a avut o semnificație aparte. Agentul șef a împlinit 30 de ani de muncă în Poliția Română. Iar agresorul, 28 de ani de viață.

Se pare că euforia bahică l-a împins pe acesta către actul de o violență extremă și inexplicabilă. Surse judiciare susțin că bărbatul nu a reușit să spună la audieri de ce a vrut să omoare un om al legii.

Incidentul a readus însă în discuție securitatea în secțiile de poliție. Sindicaliștii spun că în mod normal ar trebui să fie doi polițiști în postul de pază. Până acum, reprezentanții MAI au refuzat să comenteze declarațiile liderilor sindicali.

_________________________________________________________________________________________

Agresorul, un bărbat de 28 de ani, a fost imobilizat de poliţistul agresat cu ajutorul unui coleg, fiind apoi reţinut. Individul era sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și, cu un cuțit, l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.  În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist, la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe făptuitor, a anuntat pe o rețea de socalizare Sindicatul Naţional al Poliţiştilor.

Polițistul rănit a  fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Atacatorul se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de Parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cu violență.  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea individului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite