Poliția de frontieră anunță suplimentarea efectivului și a numărului arterelor de control, în minivacanța de 1 Decembrie

Poliția de frontieră
Poliția de frontieră
28 noiembrie 2020, 11:22

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în minivacanța de 1 decembrie au fost dispuse măsuri de supraveghere sporită atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi în zona de frontieră – 30 km interior de la linia de frontieră.

De asemenea, peste 3.800 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, la nivelul întregii ţări, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat.

Totodată, autoritățile sunt pregătite pentru „suplimentarea personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv creşterea numărului arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, dacă situaţia o impune, până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct”.

Poliţia de Frontieră le recomandă șoferilor tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internaţional, care sunt operaţionale şi funcţionează în regim permanent, astfel încât să fie evitată suprasolicitarea doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite