Polițiști răniți într-un alt scandal în stradă. Elicopterele poliţiei vor survola cartierele problemă

21 aprilie 2020, 20:16

În Codlea, spiritele s-au încins spre seară când două familii de romi au început să îşi arunce vorbe grele. Au trecut rapid la ameninţări cu bâte şi lopeţi.

Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au ajuns în cartierul scandalagiilor care nu au fost deloc impresionaţi de oamenii legii.

Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi în timpul intervenţiei. Au fost pur și simplu loviţi cu lopeţile în cap şi au traumatisme serioase.

Poliţiştii şi jandarmul, plus doi dintre scandalagii, au ajuns răniţi la spital.

Viceprimarul oraşului Codlea spune că sunt niște conflicte vechi și de aceea s-a ajuns la violenţe. Nu ar fi fost prima bătaie între familii.

Alte persoane impicate în scandalul din Codlea au fost duse la poliţie pentru audieri. Patru dintre scandalagii au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv. Dosarul penal deschis în acest caz este pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tot aseară, polițiști din Ialomița erau să fie luaţi la bătaie în Barbulesti. Localnicii au ieșit să-l apere pe un individ care a vrut să fugă după ce a fost prins la volan, băut și fără permis. Cel care conducea, dar şi o femeie care se afla în mașină au fost amendaţi deja cu 20 de mii de lei pentru încălcarea ordonanțelor militare.

Conflicte violente între familii de romi au fost şi în prima zi de Paşti. Ministerul de Interne a decis măsuri speciale de supraveghere: 154 de grupe formate din 4-10 membri din Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni speciale din Poliţie şi Jandarmerie.

Efectivele vor fi mobilizate în zonele cunoscute ca fiind cu criminalitate ridicată, în cele cu persoane revenite din străinătate şi cunoscute cu preocupări infracţionale.

Zone din Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Argeş, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi vor fi survolate şi de elicoptere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă