Polițist violent, după o șicană în trafic. A lovit și a pus la pământ un șofer al companiei de transport public din Brașov

18 mai 2019, 19:02

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi șoferi se întâlnesc față în față și par să discute violent. După câteva momente, polițistul îl lovește cu capul în figură pe angajatul regiei de transport, iar acesta cade secerat. Totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic între cei doi. Iar agentul l-ar fi urmărit apoi pe șofer până la garaj.

George Cornea, director general RATBV: „A venit în autobaza noastră, l-a lovit pe șoferul nostru care a căzut și a rămas imobilizat pentru câteva minute jos, apoi, la ieșire, persoana respectivă a mai lovit și un revizor cu mașina în momentul când încerca să iasă din incintă”.

Ambele incidente au fost surprinse de sistemul de monitorizare video, iar polițistul s-a ales cu dosar penal. Cei doi angajați ai regiei de transport au necesitat îngrijiri medicale, dar acum sunt în stare bună. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Brașov au anunțat că regretă incidentul.

Alina Ivan, purtător de cuvînt al IPJ Brașov: „A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, la nivelul IPJ Brașov s-au declanșat verificări prin structura specializată de control intern”.

Șoferii regiei de transport din Brașov spun că de multe ori au parte de violență în trafic.

Cu câteva zile în urmă, un pieton care a pierdut autobuzul a urmărit vehiculul de transport public cu mașină unui prieten, doar ca să-i reproșeze șoferului că nu a fost punctual.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite