Polițist rănit în misiune. Un șofer începător a lovit două mașini de poliție, sosite pentru un accident

5 ianuarie 2019, 12:35

Conform aceleiaşi surse, accidentul în care a fost rănit poliţistul a fost provocat de un şofer în vârstă de 19 ani, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu şase luni. 

‘La data de 4 ianuarie, ora 21:55, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din judeţul Giurgiu, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B, cu vechime din 25.06.2018, a condus un autoturism (…) pe sensul către Piteşti, iar la km. 12, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, aflată pe banda de accelerare, după care a lovit în partea din spate o altă autospecială de poliţie, aflată, de asemenea, pe banda de accelerare. În urma impactului cu cea de-a doua autospecială, aceasta a fost proiectată într-un autoturism, aflat pe aceeaşi bandă, care fusese implicat într-un accident rutier. După impactul cu cele două autospeciale de poliţie, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a acroşat un alt autovehicul condus regulamentar (…). În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui agent de poliţie, care se afla într-o autospecială de poliţie’, precizează IGPR. 

Potrivit sursei citate, poliţistul a fost transportat la Spitalul Universitar pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, ulterior fiind externat. 

‘Conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cele două autospeciale de poliţie se aflau pe banda de accelerare, cu luminile giratoare în funcţiune, poliţiştii, echipaţi regulamentar, aflându-se în acea zonă, pentru efectuarea cercetării la faţa locului a unui accident rutier. În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă’, se mai menţionează în comunicat

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite