Poliția recomandă atenție sporită în trafic. A crescut numărul accidentelor rutiere. La Cluj au avut loc două accidente în interval de câteva ore

19 septembrie 2018, 08:47

Ieri dimineața, la Cluj, la un interval de câteva ore, au avut loc două accidente grave, în care două fete au fost lovite chiar pe trecerea de pietoni de șoferi prea grăbiți. Săptămâna trecută am consemnat un caz șocant, cu o tânără accidentată pe trecerea de pietoni, la ieșirea din oraș.

Ea se zbate acum între viață și moarte. Polițiștii le recomandă șoferilor și pietonilor, deopotrivă, să fie mai atenți și mai disciplinați, pentru a evita asemenea evenimente dramatice.

Tânăra din Cluj a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni în timp ce traversa spre stația de tramvai.

Același scenariu, dar într-un alt capăt al orașului.

În ultimele două săptămâni, accidentele grave s-au ținut lanț la Cluj. Joi seară, la ieșirea din oraș, o tânără de 26 de ani a fost lovită de o mașină, tot pe o trecere de pietoni.

Prietenii fac eforturi disperate pe rețelele de socializare pentru a mobiliza cât mai multă lume să doneze sânge pentru fata, care se zbate între viață și moarte.

Zilnic, în țară, au loc în medie 20 de accidente grave. Potrivit Poliției Române, în primele șase luni ale anului au avut loc peste 3.000 de accidente rutiere, din care 22 la sută au fost mortale.

Aproape 3000 de persoane au fost rănite grav.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Accident grav în apropiere de Bran. Un tânăr a murit

Sute de clujeni stau la coadă pentru un loc de parcare