Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a-l depista pe bărbatul care a incendiat 8 mașini! Imagini cu suspectul, date publicității

5 aprilie 2018, 12:45

În imaginile date publicității se poate vedea un tânăr care merge pe trotuar, bea dintr-o sticlă, apoi împrăștie lichidul pe jos.

„A fost necesar să vizionăm imagini ridicate de la aproximativ 200 de camere de supraveghere”, a declarat comisarul șef Ionuț Dana, șeful Poliției sectorului 1.

În paralel cu vizionarea imaginilor, colegii mei de la Poliția sectorului 1 au efectuat foarte multe investigații, nu doar în zona comiterii incendierilor, ci în toată zona, să zicem așa, din sectorul 1 unde credem noi că această persoană, acest bărbat s-a deplasat, atât înainte de comiterea faptei, cât și după comiterea faptei„, a adăugat comisarul șef.

Potrivit datelor strânse până acum, cursa piromanului a început pe strada Gala Galaction, unde a incendiat trei mașini. Flăcările s-au extins și la cea de-a patra.

Bărbatul a mers apoi pe o străduță din apropiere și a aprins alte două autovehicule, iar după mai puțin de 4 kilometri a mai incendiat un autoturism.

Piromanul a încercat să dea foc şi faţadei unui bloc.

(w500) 7. Suspect

(w500) 6. Suspect

(w500) 4. Suspect

(w500) 5. Suspect

(w500) 3. Suspect

(w500) 1. Suspect

Pagubele sunt uriașe.

Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de distrugere.

Jandarmii au prins duminică un suspect, însă după ce l-au audiat, polițiștii l-au lăsat să plece pentru că și-au dat seama că nu e el cel care a dat foc mașinilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă