Poliția Capitalei caută un pedofil care a agresat doi copii în liftul blocului în care locuiesc

5 ianuarie 2018, 21:37

Agresiunea s-a întâmplat azi dimineață într-un cartier foarte aglomerat din Capitală, Drumul Taberei, blocul se află la câțiva metri de unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală, 1 Mai, a transmis Daniel Dude, pentru Ora de Știri.

Cei doi frați se întorceau azi dimineață acasă, iar în momentul în care au intrat în lift, odată cu ei a intrat și suspectul, bărbatul a mers împreună cu ei până la etajul 8, apoi a coborât cu ei până la etajul 4, în acest timp i-a sărutat și pipăit. Când copiii au reușit să scape și au ajuns acasă, băiatul, care are 9 ani, a spus părinților ce li s-a întâmplat, iar aceștia au sunat la 112, apoi au fost la secția de poliție, unde au depus o plângere.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: „Imediat după ce tatăl celor doi copii a depus plângere s-a constituit un dosar penal care este instrumentat la acest moment sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, este un dosar penal sub aspectul infracțiunii de agresiune sexuală. Se fac cercetări pentru identificarea bărbatului din imagini. Cei care îl recunosc din imagini sunt sfătuiți să sune de urgență la 112. Ne bazăm pe oameni, pe spiritul civic”.

Dan Antonescu, expert criminolog, a comentat pentru Ora de știri și a pus accent pe utilitatea camerelor video în aceste cazuri și de folosirea înregistrărilor ca probe în instanțe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite