Poliția și Parchetul Militar au deschis anchete în cazul crimei de la metrou. Ministrul Transporturilor promite panouri de protecție

14 decembrie 2017, 19:22

Femeia acuzată de crimă, Magdalena Șerban, a încercat, puțin după ora trei și jumătate, în stația Costin Georgian, să omoare o altă tânără. Fata s-a luptat însă pentru viața ei și a reușit să scape.

Șocat, la ora 16.31, bărbatul sună la 112 și spune operatoarei că o femeie a încercat să-i omoare nora, însă apelul nu a fost redirecționat către dispeceratul poliției. Așa că, cei doi hotărăsc să meargă personal să depună o plângere la poliția metrou. Ajung acolo la ora 17.13.

În biroul polițistului se afla deja o persoana care reclama furtul genții așa că cei doi sunt rugați să aștepte. Un alt polițist al grupei operative  nu e disponibil dat fiind că de reclamațiile cetățenilor se ocupă un singur  angajat. Între timp, femeia cu intenții criminale își căuta o altă victimă.

În jurul orei 18 începe audierea tinerei agresate în stația de metrou. Polițiștii caută imaginile din stația de metrou. Din 22 de camere, doar una a suprins momentul agresiunii. Întrebați ce au făcut timp de două ore oamenii legii, șefii poliției s-au contrazis.

Ministrul de interne a cerut astăzi o anchetă în acest caz.

Si Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a sesizat Parchetul Militar în vederea efectuării cercetărilor ce se impun privind eventualele încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a procesat cazul.  Metrorex a anunțat că are contract cu firme de pază, iar de ordinea și siguranța publică se ocupă poliția.

Principala suspectă  a crimei din stația de metrou a fost arestat preventiv și este internată la spitalul penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite